Vihtijärvihölkkä juostiin lämpimässä säässä

Aurinkoinen reilu 20 asteen lämpötila helli juoksijoita tänään Vihtijärvihölkässä. Kisaan lähti tänä vuonna kuitenkin vain 45 juoksijaa ja edellisvuosien määrästä jäätiin reilusti. Uutena matkana mukana oli naisten ja miesten 10 km, johon lähti tänään 6 juoksijaa. Naisten ja miesten puolimaratonille osallistui yhteensä 9 juoksijaa.

Miesten 10 km juoksun voitti LUU:n Severi Salonen hyvällä ajalla 35.37. Kylmäkosken Veikkojen Riku-Antti Naskali jäi voittajasta 1.40 ja kolmanneksi tuli Kenttäurheilijat -58:n Jukka Ahokas ajalla 42.02.

Naisten 10 km juoksuun osallistui vain yksi juoksija Elina Kotamäki, jonka voittoaika oli 48.58.

Miesten puolimaratonin voitti Toni Davidsson ajalla 1.33.31 ja toiseksi tuli Vihdin Urheiluveteraanien Antti Maisi jääden voittajalle 56 sekuntia. Pronssille sijoittui Vihdin Viestin Toni Illaru ajalla 1.38.14.

Naisten puolimaratonille osallistui vain yksi juoksija: Sanni Helander, joka juoksi ajan 1.41.50.

Liekö lämmin sää syynä, mutta puolimaratonin reittiennätyksiä ei tänä vuonna hätyytelty.

Nuorten sarjoissa jaettiin tänäkin vuonna kiertopalkinnot. 9-13 vuotiaiden palkinnon pokkasi Angelina Kuusijärvi, joka voitti T13 sarjan 2 km juoksun ajalla 10.13. 15-17 vuotiaiden kiertopalkinnon sai ansaitusti Hyvinkään hiihtoseuran Leevi Holmström, joka voitti P15 sarjan 6.8 km juoksun ajalla 26.35.