Vihtijärven Uhkan liikuntakerho

Liikuntakerho Nummituvalla ala-asteikäisille tytöille ja pojille tiistaisin klo 18.00-19.00 31.8.2021 alkaen. Sään salliessa alkusyksystä ja keväällä ollaan ulkona ja muussa tapauksessa Nummituvan salissa.

Kerho on tarkoitettu esikoulu ja ala-asteikäisille tytöille sekä pojille. Kerhossa harjoitellaan monipuolisesti eri liikuntalajeja, pelejä ja leikkejä.

Lisäksi kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan Vihdin Viestin kilpailuihin, joista löydät parhaiten tietoa http://www.vihdinviesti.fi -sivuilta.

Koronan vuoksi on tehty pieniä muutoksia Nummituvan sisätilojen käytön suhteen. Ilman maskia sisälle saa tulla vain lapset ja kerhon ohjaaja (koskee myös eteistilaa). Ulkojalkineet jätetään jo Nummituvan tuulikaappiin ja muut vaatteet sekä varusteet otetaan eteistilaan. Näin vähennetään hiekan ja kuran kulkeutumista sisätiloihin. Sama käytäntö on myös kuntosalin käyttäjillä.

Ohjattu liikunta on tehokasta, edistää taitojen oppimista, antaa uusia virikkeitä ja tarjoaa mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa. Parhaimmillaan ohjattu liikunta innostaa lasta ja nuorta liikkumaan enemmän omatoimisesti ja luo hyvät edellytykset elinikäiseen liikunnan harrastamiseen.

Liikkuvan lapsen liikuntaympyrä

Yhteystiedot: Niko Einesalo p. 0505612766