Vihtijärven Uhkan liikuntakerho

Liikuntakerho Nummituvalla eskari ja ala-asteikäisille tytöille ja pojille tiistaisin klo 18.00-19.00 18.8.2020 alkaen. Sään salliessa alkusyksystä ja keväällä ollaan ulkona ja muussa tapauksessa Nummituvan salissa.

Kerho on tarkoitettu esikoulu ja ala-asteikäisille tytöille sekä pojille. Kerhossa harjoitellaan monipuolisesti eri liikuntalajeja, pelejä ja leikkejä.

Syksyn aluksi järjestetään myös seuran omat kilpailut 25.8. ratajuoksut (100 m – 600 m) ja 1.9. moniottelut (juoksu, pituus ja pallonheitto/kuulantyöntö). Keväällä kilpaillaan vauhdittomat hypyt (pituus, 3-loikka ja korkeus) sekä maastojuoksut. Lisäksi kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan Vihdin Viestin kilpailuihin, joista löydät parhaiten tietoa http://www.vihdinviesti.fi -sivuilta.

Ohjattu liikunta on tehokasta, edistää taitojen oppimista, antaa uusia virikkeitä ja tarjoaa mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa. Parhaimmillaan ohjattu liikunta innostaa lasta ja nuorta liikkumaan enemmän omatoimisesti ja luo hyvät edellytykset elinikäiseen liikunnan harrastamiseen.

Liikkuvan lapsen liikuntaympyrä

Yhteystiedot/liikuntakerhon vetäjä: Ismo Hulkko p. 040-7216106