Vihtijärvihölkkä juostiin hyvissä olosuhteissa

Viikon aikana vaivanneet sateet väistyivät ja massajuoksun kannalta kilpailu saatiin käydä ihanteellisissa olosuhteissa. Osallistujia tänä vuonna oli 59 kilpailijaa, joka on selvästi edellisvuotta parempi määrä. Puolimaratonille lähti 17 juoksijaa, jossa miesten matkalla voiton vei Pekka Uusipaikka ajalla 1.36.38. Toiseksi kisassa tuli Markku Kilpeläinen aikana 1.39.23 ja kolmanneksi Oleg Fedorov ajalla 1.41.59. Naisten sarjan voitti Tuija Eriksson ajalla 2.39.08.

10 km:lle lähti yhteensä 11 juoksijaa ja tältä matkalta nopeimmin maaliin itsensä selvitti Kylmäkosken Veikkojen Riku-Antti Naskali ajalla 36.20. LUU:n Antti Pöyry antoi hyvän vastuksen ja jäi voittajasta 15 sekuntia. Kolmanneksi kisassa juoksi Sami Naatula ajalla 40.13. Naisten 10 kilometrillä voitto heltisi ajalla 47.53, joka vei Minttu Nenonen. Toiseksi kisassa tuli Kerttu Syreeni aikana 58.28 ja kolmannen palkinnon pokkasi Sanna Abeng ajalla 1.01.21.