Vihtijärvihölkkä juostiin hyvässä säässä

Sunnuntaina 29.9. 51. kerran juostuun Vihtijärvihölkkään lähti tänä vuonna 61 juoksijaa. Aamupäivän vesisateet karkoittivat viime hetken kisaan lähtijät, vaikka sää ehti parantua pilvipoudaksi lähtöhetkeen mennessä. Loppujen lopuksi juoksun kannalta sää oli mitä mainioin. Tänä vuonna puolimaratonin matkalle lähti kohtuullinen osallistujajoukko, yhteensä 14 kilpailijaa, 9 miestä ja 5 naista.

Miesten puolimaratonilla Pekka Uusipaikka piti kovinta kyytiä saaden loppuajaksi 1.31.56 ja jätti lopussa Ivan Kalasnikovin taakseen 47 sekunnin erolla. Tero Paasu sijoittui kolmanneksi ajalla 1.39.18. Naisten puolimaratonilla selvään voittoon juoksi Kerkkoon Urheilijoiden Seija Nurmi ajalla 1.40.57. Eroa toiseksi tulleeseen Karin Korveen syntyi reilu 3,5 minuuttia tuloksen ollessa 1.44.25. Alexandra Kral otti pronssia ajalla 1.45.28.

Miesten yleisessä sarjassa matkana oli 12.6 km, jossa Karkkilan Poikien Jukka Salo voitti kisan selvästi ajalla 44.17. Toiseksi juoksi Kylmäkosken Veikkojen Riku-Antti Naskali ajalla 47.07. Rasmus Uusipaikka otti kolmannen sijan ajalla 1.02.56.

Naisten yleisessä sarjassa matkana oli 6,8 km, jossa voiton otti Vihdin Viestin Donna Laukka ajalla 34.01.

Pojat 15 sarjassa Wimme Myrskylä otti voiton 6,8 km matkalla ajalla 29.31. Juoksu palkittiin lisäksi 15-17 vuotiaiden kiertopalkinnolla. 9-13 vuotiaiden kiertopalkinnon otti Anton Palomäki, joka voitti P13 sarjan 2 km ajalla 8.49.