Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Vihtijärven Uhka Ry
Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

1. Rekisterin pitäjä

Vihtijärven Uhka ry
Ylimmäistentie 1014
03790 Vihtijärvi
posti@vihtijarvenuhka.fi
www.vihtijarvenuhka.fi

2. Yhteyshenkilöt

Jäsenrekisteri: Jukka Vihtkari
sähköposti: posti@vihtijarvenuhka.fi
puhelinnumero: +358400802369

3. Rekisterin nimi

Vihtijärven Uhka ry:n jäsenrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään ja niitä käsitellään yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpitämiseksi, laskutuksen, perinnän ja muiden tapahtumiin ja toimintaan osallistumiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä.
Henkilötietoja voidaan käyttää myös yhdistyksen tapahtumamarkkinointiin. Henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille kuin ainoastaan laskutukseen liittyvistä syistä, jonka tilitoimisto hoitaa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin sisältää jäseneksi ilmoittautuneiden henkilötietoja. Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: nimi, yhteystiedot, laskutustiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika ja sukupuoli. Rekisteri ei sisällä henkilötunnuksia.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostuu jäseneksi ilmoittautuneista henkilöistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterin henkilötietoja käsittelee yhdistys sekä laskutusta varten yhdistyksen kulloinkin käyttämä tilitoimisto. Rekisterin tietoja ei luovuteta muille kolmansille osapuolille.

8. Tietojen siirto EU- ja ETA -maiden ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU- tai ETA -maiden ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietoja säilytetään yhdistyksen käyttämässä sähköisessä tallennustilassa. Tiedot ovat käyttäjätunnuksen takana. Paperilomakkeilla kerätyt tiedot tiedot tuhotaan sähköiseen rekisteriin tallentamisen jälkeen. Kaikkia kerättyjä tietoja käsitellään kansallisen lainsäädännön ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

10. Rekisteröidyn oikeudet tarkistaa ja korjata tietoja sekä oikeus tulla unohdetuksi.

Rekisteröidyillä on oikeus tarkistaa, muokata tai pyytää poistettavaksi omia tietojaan. Tiedot näytetään vain kyseiselle henkilölle tai alaikäisten lapsen kohdalla tämän huoltajalle. Pyytäjän henkilöllisyys varmistetaan ennen tietojen näyttämistä.